Sinop Boyabat Belediyesi

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ'NDEN BOYABAT BELEDİYESİ YAŞAYAN KÜLTÜREL MİRAS MÜZESİ'NE ÖDÜL

2020 yılı Ağustos ayında ziyarete açılan ve hem hemşehrilerimiz hem de Türkiye'nin dört bir yanından misafirlerimizin büyük ilgi gösterdiği Boyabat Belediyesi Yaşayan Kültürel Miras Müzesi; Tarihi Kentler Birliği tarafından "Müze Özendirme Ödülü"ne layık görüldü.
26/06/2021

İstanbul Pendik'te bir otelde gerçekleştirilen ödül töreninde Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı sahneye çıkarak ödülü aldı.

Tarihi Kentler Birliği'nden bir kez daha ödül almanın mutluluğu ve gurununu yaşayan Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; " İstanbul'dayız. Yaşayan Kültürel Miras Müzemiz; Tarihi Kentler Birliği'nin takdirleriyle ödüllendirildi ve kazananlar arasındaki yerini aldı. Böylelikle saygın şehrimiz Boyabat'ımız, saygın bir ödüle daha kavuşmuş oldu. Çok mutluyum çok gururluyum. Çünkü büyüklerimizin, çalışma arkadaşlarımızın, dava arkadaşlarımızın, en çok da değerli hemşehrilerimizin sonsuz inancı ve desteğiyle başardık ve bu başarı tesadüf değildi zaten. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. bu başarı senin Boyabat'ım..." şeklinde konuştu.