Sinop Boyabat Belediyesi

SİNOP’TA YILIN AHİSİ TÜRKİYE 3.OLAN KENAN ASLAN USTAMIZ OLDU

2021 Ahi Evran yılında Sinop’ta Ahilik ve Kültür Haftası kapsamında; “Yılın Ahisi” Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Marangoz Ustamız Kenan Aslan oldu.
16/09/2021

2021 Ahi Evran yılında Sinop’ta Ahilik ve Kültür Haftası kapsamında; “Yılın Ahisi”  Marangozlar ve İnşaatçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Marangoz Ustamız Kenan Aslan oldu.

Türkiye genelinde gerçekleştirilen Yılın Ahisi yarışmasında da 3.olan Kenan Ustamız; Sinop Valiliğinde düzenlenen ve Sinop Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Sinop Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, Sinop Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Mehmet Yüksel, Boyabat Marangozlar Odası Başkanı Murat Yükselecek, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Konukçu, Sinop Esnaf Odaları Birliği ile Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası genel sekreterlerinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle plaketini alarak, kaftanını giydi.

Törende, yılın ahisi Kenan Aslan yanısıra; yılın kalfası seçilen Recep Pamuk ve yılın çırağı seçilen Melisa Yıldırım’a da Vali Yardımcısı Recep Yüksel tarafından plaket takdim edildi.