Sinop Boyabat Belediyesi

GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ

Belediyemiz Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüzün işbirliğiyle; Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Subay ve Astsubaylık sınavlarına hazırlanan gençlerimize yönelik ücretsiz hazırlık kursları gerçekleştiriliyor.
24/12/2020

Hafta içi her gün; Necmettin Erbakan Spor Salonu, Belediyemiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi ile İlçemiz Stadında düzenlenen kurslarda adaylara uzman eğitmenler ve spor hocaları tarafından beceri, denge, dayanıklılık, güç ve sürat gibi birçok alanda detaylı eğitimler veriliyor.

Gençlerimizin gelecek hayallerine destek olduklarını belirten Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “Pandemi nedeniyle yaşadığımız bu zor günlerde gençlerimizin mesleki hayallerinin gerçekleşmesine katkı sağlamak için bu kursları düzenliyoruz. Gençlerimizin kurslara gösterdiği ilgi ve kurslardaki gayretleri, bizleri memnun ediyor. İnşallah geleceğimize yaptığımız yatırımları artırarak devam edeceğiz. Sınavlara girecek tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Pandemi süreci nedeniyle sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek düzenlenen hazırlık kurslarına katılmak isteyen adaylarımız; Belediyemiz 153 Beyaz Masa ve Necmettin Erbakan Spor Salonu'nda detaylı bilgilere ulaşabilirler.