Sinop Boyabat Belediyesi

BOYABAT BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİNDE BU HAFTA: BERFİN SILA KEPEZ

Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında; TRT Radyo “Hayatın Sesleri” Programı sunucularından, “Cam Tavşan ve Bal Gibi” kitaplarının yazarı, Halk Bilimci, Masal Anlatıcısı Berfin Sıla Kepez Boyabatlı hemşehrilerimizle buluşuyor.
14/12/2021

Hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik birbirinden güzel içeriklerin olacağı etkinlik; 18 Aralık Cumartesi günü saat 20:00’da 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.