Yeni Su Kaynağı Ana Şebekeye Entegre Ediliyor 24 Haziran 2026, 10:22
İlçemizin uzun yıllardır devam eden su sorununa kalıcı çözüm üretmek amacıyla belediyemiz ve Samsun DSİ İl Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir sonuca ulaşıldı.
2025 yılı içerisinde Bağlar mevkiinde gerçekleştirilen sondaj çalışmaları sonucunda, 40 metre derinlikte saniyede yaklaşık 50 litre debiye sahip güçlü bir su kaynağına ulaşıldı.
İlçemizin su ihtiyacını uzun vadeli ve sürdürülebilir şekilde karşılayacak olan bu önemli kaynağın, mevcut ana şebekeye aktarılması için entegre çalışmalarına başlandı.
Belediye Başkanımız Hasan Kara: “Su Sorununa Kalıcı Çözüm Üretiyoruz”
Belediye Başkanımız Hasan Kara, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan su probleminin çözümü için önemli bir adım attıklarını belirtti.
Belediye Başkanımız Hasan Kara açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İlçemizin kanayan yaralarından biri olan su sorununun çözümü noktasında önemli bir çalışmayı hayata geçiriyoruz. Belediyemiz ve DSİ ekiplerimizin ortak çalışmaları sonucunda ulaştığımız yeni su kaynağını ana şebekemize kazandırmak için entegre çalışmalarımıza başladık.
İnşallah bu yaz mevsiminde hemşehrilerimizi susuz bırakmayacağız. Bunun müjdesini buradan vermek istiyorum. Amacımız vatandaşlarımıza kesintisiz, sağlıklı ve sürdürülebilir bir su hizmeti sunmaktır.”diye konuştu.
İlçemizin geleceği adına büyük önem taşıyan bu yatırım ile birlikte su altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması hedefleniyor.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
DIĞER HABERLER
-
Sağlıklı Yaşam Merkezi Yeniden Hayat Buluyor
20 Temmuz 2026, 10:36 -
Boyabat’ın Su Altyapısı Güçleniyor
20 Temmuz 2026, 10:22 -
Milletimiz vatanına, bayrağına, demokrasisine ve millî iradeye sahip çıkmıştır
20 Temmuz 2026, 10:14 -
Boyabat Belediyesi’nden Üreten Kadınlara Destek: Hanımeli Pazarı İçin Başvurular Başladı
07 Temmuz 2026, 13:43 -
Yeni Su Kaynağı Ana Şebekeye Entegre Ediliyor
24 Haziran 2026, 10:22 -
Boyabat’ta kız çocuklarına özel yaz Kur’an Kursu Başlıyor
19 Haziran 2026, 11:15 -
Boyabat’ta Çocuklar “Yaşam Döngüsü” Oyunuyla Sanatla Buluştu
17 Haziran 2026, 10:59 -
Çocuklara Ücretsiz Müzikal Etkinliği
11 Haziran 2026, 14:22 -
Kumluk Mahallesi’nde Küp Taş Döşeme Çalışmaları Sürüyor
03 Haziran 2026, 13:57 -
Alparslan Türkeş Parkı Çocuk Dünyası Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
12 Mayıs 2026, 14:15

