Alparslan Türkeş Parkı Çocuk Dünyasında Sona Gelindi 11 Aralık 2025, 10:06
Boyabat Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi’nde yapımı devam eden Alparslan Türkeş Parkı Çocuk Dünyası” çalışmalarında sona gelindi.
İlçe sakinlerinin uzun zamandır beklediği park, yeşil alan düzenlemeleri, oyun grupları ve dinlenme alanlarıyla kısa süre içinde hizmete açılacak.
Belediye Başkanımız Hasan Kara, çalışmaları yerinde inceleyerek parkın son durumuyla ilgili görevlilerden bilgi aldı.
Belediye Başkanımız Hasan Kara yaptığı açıklamada, “2024 yılında göreve geldiğimizde Alparslan Türkeş Parkını yenileyerek; çocuklarımızın güvenle oynayabileceği, ailelerimizin huzurla vakit geçirebileceği modern bir park haline getirmek için karar aldık ve kısa süre öncesinde çalışmalara başladık. Kamelyalarını, yürüyüş yollarını, tuvalet bölümünü, çimlerini, ağaçlandırmasını ve çay ocağının olduğu bölümü yeniledik. Şuanda %90 ını bitti. Çocuk oyun grupları kaldı. Onlarda inşallah en kısa sürede tamamlanacak. Boyabat’ımızın ve Alparslan Türkeş’in ismine yakışır bir park, Boyabat’ın yeni bir cazibe merkezi olacak. Tamamlandığında bunu hep birlikte göreceğiz.” ifadelerini kullandı.





DIĞER HABERLER
-
Alparslan Türkeş Parkı Çocuk Dünyasında Sona Gelindi
11 Aralık 2025, 10:06 -
WhatsApp İhbar Hattına iletilen şikayetler çözüme kavuşturulmaya başladı
11 Aralık 2025, 09:53 -
BOYABATIMIZA HAYIRLI OLSUN.
08 Aralık 2025, 14:04 -
Sosyal Hizmetler Destek Hattımız Hizmetinizde!
04 Aralık 2025, 16:00 -
ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ MATEMATİK KURSU
03 Aralık 2025, 14:57 -
Boyabat’ta 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı
03 Aralık 2025, 14:36 -
Belediye Başkanımız Hasan Kara, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı.
03 Aralık 2025, 11:55 -
Belediye Başkanımız Hasan Kara “Boyabat Bilimin merkezi olacak”
03 Aralık 2025, 11:48 -
Aralık ayı Belediye Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik.
03 Aralık 2025, 11:42 -
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vermeye devam etmektedir.
03 Aralık 2025, 11:12

