Sinop Boyabat Belediyesi

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİNDEN BELEDİYEMİZE BİR ÖDÜL DAHA

İstanbul’da düzenlenen Yapex Restorasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı’nda Tarihi Kentler Birliği tarafından Belediyemize “Süreklilik Ödülü” verildi Bu ödülle Tarihi Kentler Birliği’nde 4 yılda 4 ödül kazanmış olduk.
23/09/2021

Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) ile Tarihi Kentler Birliği iş birliğinde 22-24 Eylül tarihlerinde Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen Restorasyon ve Kültür Mirasını Koruma Fuarı’nda verilen ödül sonrası düşüncelerini dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “Boyabat olarak Boyabat Belediyesi olarak burada yerimizi aldık. Misafirlerimizi ağırlıyoruz. Sanatı seven tarihi seven kültürü seven bütün paydaşları bugün standımızda ağırlıyoruz. Boyabatlılar adına Boyabat adına ağırlıyoruz. Boyabat’ın tarihini kültürünü ve bu anlamda geleceğe taşıma noktasındaki projeleri burada anlatıyoruz. Dolayısıyla da Tarihi Kentler Birliği’nin bir üyesi Yaklaşık 4 yıldır Tarihi Kentler Birliği’nden ödül alıyoruz. Yaptığımız projelerden ötürü. Bugün yine Tarihi Kentler Birliği bir ödül layık gördü. Bu ödülü Boyabatlılar adına ben Boyabatlıyım diyen gurbette yaşayan yurt dışında yaşayan bütün göçmenlerimiz adına aldık. Boyabat’ı bize bırakan ecdadımızdan Allah razı olsun. Çanakkale’de şehit olan Boyabatlılar adına alıyorum. Hafızlarımız adına aldık. Bütün Boyabatlılara, emeği geçen belediye personeline candan ve gönülden teşekkür ediyorum” dedi.