Sinop Boyabat Belediyesi

TARİHİ İNÖNÜ İLKOKULU RESTORASYONU İÇİN İHALE TARİHİ BELLİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı’mızın himayelerinde gerçekleşecek olan “İnönü İlkokulu Restorasyonu Yapım İşi” için ihale tarihi belli oldu.
03/09/2021

Boyabat Öğretmenevi olarak hizmet verecek Tarihi İnönü İlkokulu’nun restorasyon ihalesi 30 Eylül 2021 Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Uzuzn mesailer ve değer katan adımlarla bir tarihin yeniden hayat bulacağını belirten Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “Tarihi İnönü İlkokulu’muzun restorasyon yapım ihalesi 30 Eylül’de yapılıyor. Boyabat Öğretmenevi olarak hizmet verecek olan tarihi binamızı, hakettiği ihtişamına yeniden kavuşturacağız inşallah. Milletvekilimiz Sayın Dr.Nazım Meviş ve İl Başkanımız Uğur Giresun’a destek ve gayretleri için sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.