Sinop Boyabat Belediyesi

TARİHİ BOYABAT EVLERİNİN TURİZME KAZANDIRLIMASI PROJESİ İÇİN İNCELEMELER YAPILDI

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) ile Boyabat Tarihi Evlerinin Turizme Kazandırılması ile ilgili destek programının, fizibilite çalışmalarını içeren sözleşmenin imzalanmasının ardından evlerin bulunduğu alanda incelemeler yapıldı.
06/10/2020

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızın koordinasyonunda faaliyet gösteren, bölgesel kalkınmayı tetiklemek üzere çeşitli destek programları yürüten Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) “Tarihi Boyabat Evlerinin Turizme Kazandırılması Fizibilite Projesi kapsamında; Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Proje teknik ekipleri ve yüklenici firma temsilcisinin katılımıyla yerinde incelemelerde bulunuldu.