Sinop Boyabat Belediyesi

Sizler İçin Yenilendik

Belediyemiz kurumsal internet sitesi yenilendi.
27/07/2020

Sizler İçin Yenilendik

Belediyemiz kurumsal internet sitesi yenilendi.

Sizlere daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla yenilenen internet sitemizle birlikte; güncel haberlere, duyurulara, projelerimize, tarihi ve kültürel zenginliklerimize, yöresel lezzetlerimize ve tescilli ürünlerimize kolaylıkla erişim sağlanmış olacak.

Ayrıca; nöbetçi eczaneler ve fırınlar, trafik çekicileri, ödeme takvimleri, nikah işlemleri, kamu kurum ve kuruluşlarına erişim gibi hayatımızı kolaylaştıracak birçok içerik de yeni internet sitemizde yer almaktadır.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; yeni internet sitemizde kolay erişim kadar tasarıma da önem verdiklerini belirterek farklı bir konsept oluşturduklarını belirtti. Başkan Çakıcı; “Boyabat Belediyesi birçok alanda gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiriyor. Boyabat Belediyesi olarak; her daim teknolojiyi ön planda tutarak, vizyoner belediyecilik anlayışıyla web sitemiz arayüzünde yeniliğe gittik. Boyabat Türkiye’nin yükselen değeri. Boyabat Tarih ve Kültür Şehri. Biz de Boyabat’ımızın bu özelliğini yeni internet sitemizde yansıtmaya gayret ettik. Halka hizmet yolunda ilklerin Belediyesi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.