Sinop Boyabat Belediyesi

SİNOP TANITIM GÜNLERİ MALTEPE’DE BAŞLADI

Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) tarafında; 6-9 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Sinop Tanıtım Günleri Maltepe Etkinlik Alanında başladı.
06/01/2022

SİNOP'un tarih, kültür ve yöresel ürünlerinin tanıtımının yapılacağı Sinop Tanıtım Günlerinin açılışı bugün coşkulu bir katılımla gerçekleşti. Boyabat’ımızın standı da daha ilk günden ziyaretçi akınına uğradı.

Tanıtım Günleri ile ilgili görüşlerini belirten Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; "İlimizi ve ilçemizi en güzel şekilde tanıtmak için şehir şehir gezdik ve şimdi de durağımız Maltepe. Her sene daha profesyonel bir şekilde hazırlandığımız etkinlikte; Salar Kötü Kral Kaya Mezarımız, kalemiz ve Tarihi konaklarımız ile hemşehrilerimizle bir arada oluyoruz. Herkesin Boyabat ile ilgili görmek ve bilmek istediği ne varsa burada. He rşeyin en iyisini hakeden hemşehrilerimiz için en iyisini yapmaya çalıştık" şeklinde konuştu.