Sinop Boyabat Belediyesi

RESUL DİNDAR BOYABATLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI

Belediyemizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlediği “Gençlik Şöleni”nde sanatçı Resul Dindar sahne aldı.
20/05/2022

Kent Meydanında hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği konserde seslendirilen şarkılar coşkuyu artırırken, gençler Resul Dindar’a hep bir ağızdan eşlik etti. Vatandaşlar tarafından açılan cep telefonlarının flaşları ise konsere ayrı bir hava kattı. Konserlere verilen ara sırasında Belediyemizce havai fişek gösterisi düzenlendi. Boyabat’ın her yerinden izlenebilen gösteriyle birlikte renkli dakikalar yaşanırken, gökyüzü rengârenk görüntülere sahne oldu.

Kaymakamımız Sayın Enver Yılmaz ile birlikte sahneye çıkarak bir şiirle hemşehrilerimize seslenen Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “Boyabat bu akşam gençleriyle çok güzel, çok kıymetli. Bu gençlik Boyabat’ın geleceğini inşa edeceğimiz gençlik. 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençli ve Spor Bayramınız kutlu olsun. Gençlik Şöleni kapsamında karadenizin yiğit evladı Resul Dindar’ı davet ettik Boyabat’a. Onun şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum. Sizlerin sosyal medya hesaplarından bizleri takip eden tüm gurbetçi hemşehrilerimize selam gönderiyorum. Gençler bu meydan sizin eseriniz. Bu meydanlarda nice hizmetlere imza atacağız inşallah. Sizlerle gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.