Sinop Boyabat Belediyesi

RESUL DİNDAR 19 MAYIS’TA BOYABATLILARLA BULUŞACAK

Belediyemiz kültür sanat etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı’nın tüm hemşehrilerimize armağanı, Karadeniz müziğinin sevilen sesi Resul Dindar; 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Boyabat’ımızda konser verecek.
16/05/2022

19 Mayıs Perşembe günü saat 20:00’de Kent Meydanımızda gerçekleştirilecek konserde Resul Dindar; birbirinden güzel şarkılarını güçlü Türkiye’nin dinamik geleceği gençlerimiz başta olmak üzere tüm Boyabatlı hemşehrilerimiz için seslendirecek.

Bu konser ayrıca Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı’nın ilk göz ağısı projesi olan Kent Meydanımızda gerçekleştirilecek ilk etkinlik olma özelliğini taşıyor.