Sinop Boyabat Belediyesi

Mezarlıklar Müdürlüğünde sona gelindi

Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ve bağlı birimleri aynı çatı altında toplayacak proje de çalışmalar devam ediyor.
29/07/2020

Belediyemiz Mezarlıklar Müdürlüğü ve bağlı birimleri aynı çatı altında toplayacak proje de çalışmalar devam ediyor.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, çalışmaların geldiği son noktayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkanımız Çakıcı, Hacı Ergün Gürbüz Camii ve Müştemilatında çalışmaların hızla sürdüğünü, Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünün en geç bir ay içerisinde açılacağının müjdesini verdi.

Hemşerilerimizin isteği doğrultusunda cenazelerin taşınmasında ve defninde yaşanan zorlukları ortadan kaldırmak için böyle bir hizmete ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Yapılan bu hayırlı hizmetle vatandaşlarımızın zor günlerinde bir nebze de olsa yaralarını sarabilmek yanlarında olabilmek adına böyle bir çalışma başlattıklarını" belirtti.

Başkanımız Çakıcı, "Şehir Mezarlığı içerisinde inşaat çalışmaları devam etmekte olan 285 m² İdari Bina ve 700 m² Camii alanı bulunan Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nde vatandaşlarımızın ölüm anından defin işlemlerine kadar olan tüm süreçte, profesyonel bir şekilde hizmet edilmesi amaçlanmıştır. İnşaallah yapılan bu hizmet bir çok hayrıda içerisinde barındıracaktır. Bu vesileyle hayırsever merhum Hacı Ergün Gürbüz büyüğümüzü de rahmetle anıyorum. Rabbim hayrını kabul etsin. Mekanı Cennet olsun" diye konuştu.

Belediyemiz Basın Halkla İlişkiler Bürosunca yapılan açıklamada çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü'nün bir ay içerisinde açılacağı ve Boyabat halkına hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.