Sinop Boyabat Belediyesi

Kent Meydanı Boyabat'ın yüz akı olacak

Belediyemiz tarafından titizlikle yürütülen "Kent Meydanı Çevre Düzenleme" projesi çalışmalarında sona gelindi.
30/07/2020

Belediyemiz tarafından titizlikle yürütülen "Kent Meydanı Çevre Düzenleme" projesi çalışmalarında sona gelindi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın "Boyabat herşeyin en güzeline layık. En güzeli neyse o yapılsın" talimatı üzerine çalışmalarına başlanan meydanda çevre düzenleme çalışmaların da sona gelindi.

Çalışmalar kapsamında vatandaşlar tarafından yoğun kullanılan meydanda, çiçek havuzları ve dekoratif saksılar, mevsim çiçeklerinden güzel örneklerle rengarenk çiçeklerle donatıldı.

15 bin metrekarelik alan da inşasına devam edilen Kent Meydanın da çalışmaların hızla devam ettiğini belirten BelediyeBaşkanımız Çakıcı, "Kent meydanı çalışmaları 15 bin metrekarelik alanda gerçekleştiriliyor. Gerek yüklenici firma yetkilileri gerekse belediyemize bağlı birimler gece gündüz demeden çalışıyorlar. Nasip olursa Karadeniz Bölgesine kazandırılan en büyük kent meydanlarından biri Boyabat Kent Meydanı olacak. Boyabat'ın yüzakı olacak. Hizmet binaları, otoparkı ve çevre düzenleme çalışmalarıyla bir çok belediyeye örnek olacak bir proje. Bu projenin hayata geçmesi için emek sarfeden belediye personelimi kutluyorum. Boyabat'ın hizmetkarı, kahramanlarımı seviyorum" dedi.