Sinop Boyabat Belediyesi

İŞKUR yeni yerinde hizmet veriyor

İŞKUR başvuruları Boyabat Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi binasındaki İŞKUR noktasına yapılmaya başlandı.
27/07/2020

Belediyemiz ile İŞKUR Sinop İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince vatandaşlar  İŞKUR’a yapacakları başvuruları kısa süre önce restorasyonu tamamlanarak hizmete giren tarihi kasaplar çarşısı içerisinde hizmet vermeye başlayan Boyabat Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi binasındaki İŞKUR noktasından yapabilecek.

Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkez'nin hizmete girmesi ile birçok hizmet birimini tek çatı altında toplayan Boyabat Belediyesi, İŞKUR ile yapılan protokol gereği, İŞKUR başvurularını burada almaya başladı.

Belediyemiz tarafından görevlendirilen bir görevli Boyabat Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde oluşturulan İŞKUR noktasında vatandaşların başvurularını kabul ediyor.