Sinop Boyabat Belediyesi

İlçemiz Berberlerine Denetim

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet görevlileri tarafından; İlçemizde faaliyet gösteren berberlere yönelik bir dizi denetimler gerçekleştirildi.
21/06/2020 21/06/2020

İlçemiz Berberlerine Denetim

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet görevlileri tarafından; İlçemizde faaliyet gösteren berberlere yönelik bir dizi denetimler gerçekleştirildi.

Görevli Ekipler tarafından halk sağlığının korunması amacıyla berberlere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde; sağlık koşullarına uygunluk, hijyen ve steril koşulların sağlanması, sosyal mesafeye uyulması gibi tedbirler kontrol edildi.
Yapılan denetimler sonucunda, eksikleri tespit edilen iş yeri sahipleri eksiklerin giderilmesi konusunda uyarıldılar.