Sinop Boyabat Belediyesi

ESKİ ZİRAAT BANKASI BİNASI YIKIM İŞLEMİ BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde yıkım ihalesi yapılan Eski Ziraat Bankası Binası yıkım işlemi başladı.
21/05/2021

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla riskli alan ilan edilen ve tapusu Belediyemiz tarafından Boyabatlılar adına alınan binanın yıkımı ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “ 1976 yılında yapılan ve 44 yıl Şehrimize hizmet eden binamızın yıkım işlemine hayırlısıyla başladık. Tarihi Çarşımızın restorasyonuyla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz biliyorsunuz. Binamızın yıkımıyla birlikte hem Tarihi Çarşının ortaya çıkarılması hem de Beyazıt (Büyük) Camii alanının açılmasını sağlayacağız inşallah. Projenin en başından beri destek ve gayretlerini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş başta olmak üzere; İl Başkanımız Uğur Giresun’a, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyelerimize, Birim Müdürlerimize ve Personelimize yürekten teşekkür ediyorum ” dedi.