Sinop Boyabat Belediyesi

Doğalgaz Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor

Koronavirüsle mücadele sürecinde ara verilen doğalgaz çalışmalarımız Erenlik Tepesi mevkiinde ilk kazmanın vurulmasıyla birlikte yeniden başladı.
21/06/2020

Belediye Başkanlığı'mızda yapılan toplantının ardından Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz ile Akmercan Doğalgaz Bölge Müdürü Necmettin Erikçi ve Firmanın Boyabat sorumlusu Bilal Öztoprak; altyapı çalışmalarının yapıldığı Erenlik Tepesi Mevkiinde incelemelerde bulundular.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Bugün Boyabat Erenlik Tepesindeyiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında doğalgaz çalışmalarına ara vermiştik. Bugün itibariyle çalışmalar tekrar başladı. Yaklaşık 4 aydır virüs sebebiyle Boyabat'ta doğalgaz çalışması yapılamadı. Ancak Camikebir Mahallesi'nde yılbaşına kadar doğalgaz verilecek şekilde hatları çekilecek. İnşallah üç yıl içerisinde İlçemizdeki tüm konut alanlarına doğalgaz verilecek şekilde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Biz Boyabat için çalışıyoruz, Boyabatlılar için çalışıyoruz. Geç olsun ama güç olmasın diyoruz. Daha önceden annelere söz vermiştik; soba yakmaktan, kül dökmekten kurtaracağız diye. Sırtımızda taş taşıyacağız, doğalgazı sizlere yaktıracağız. Firma yetkililerine de teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olsun diyorum" şeklinde konuştu.