Sinop Boyabat Belediyesi

BOYMEK VE HALK EĞİTİM MERKEZİNDEN AHŞAP YAKMA TEKNİĞİ KURSU

Boyabat Belediyesi Meslek Eğitim Kursları (BOYMEK) ve Boyabat Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle; “Bir Meslek Bir Hayat” sloganıyla gerçekleştirilecek olan “Ahşap Yakma Tekniği Atölyesi ve Kursu” için başvurular başladı.
01/12/2022

Kursa başvurmak isteyen katılımcılar; Aralık ayı içerisinde, Tarihi Kasaplar Çarşısında bulunan BOYMEK merkezine şahsen başvurarak ya da www.boymek.com internet adresini ziyaret ederek başvurular kısmında bulunan ön başvuru formunu doldurarak başvurularını yapabilecekler.

Başvurularını yapmak isteyen katılımcıların ayrıca 13 yaşını doldurmuş olmaları gerekmektedir.