Sinop Boyabat Belediyesi

Boyabat’ta Korona Virüs Tedbirleri Kapsamında Denetim Yapıldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla 81 ilde başlatmış olduğu Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler, Boyabat’ımızda da gerçekleştirildi.
06/08/2020

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın “Sağlık İçin Hepimiz İçin” sloganıyla 81 ilde başlatmış olduğu Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler, Boyabat’ımızda da gerçekleştirildi.

Boyabat’ımızda olası korona virüs vakalarının artmasını önlemek amacıyla Kaymakamımız Sayın Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ali Asker Bayar ve ilgili Kurum müdürlerimiz sokağa çıkarak, esnaf ve vatandaşlarımıza, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundular.

Korona virüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için tedbirlere riayet edilmesi gerektiğini belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; “Bugün Boyabat’ımızda hemşehrilerimizin sağlığı, güvenliği ve en önemlisi korona virüsün yayılma hızını en aza indirmek için görevli arkadaşlarımız denetim yapıyor. İnşallah bu korona virüs belasını en kısa sürede de bitirip normal yaşantımıza geri dönmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm esnaflarımıza ve hemşehrilerimize gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyoruz. Maskelerini takmaya, sosyal mesafeye uymaya ve hijyen kurallarına uymaya devam etmelerini rica ediyoruz” dedi.