Sinop Boyabat Belediyesi

Boyabat'ta Berber ve Kuaförler Dezenfekte Ediliyor

Koronavirüs tedbirleri kapsamında faaliyetleri durdurulan ve 11 Mayıs'ta yeniden hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaför salonları, belediyemiz ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor.
21/06/2020

Koronavirüs tedbirleri kapsamında faaliyetleri durdurulan ve 11 Mayıs'ta yeniden hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaför salonları, belediyemiz ekipleri tarafından dezenfekte ediliyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olan berber ve kuaförler 09.00-21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebilecek. Bu sebeple İlçemizdeki tüm berber ve kuaför salonları titizlikle dezenfekte ediliyor. Genel hijyen kuralları ile birlikte iş yerlerinde çalışanların muhakkak surette maske kullanması ve sosyal mesafe kuralına dikkat edilmesi konusunda da berber ve kuaförler bilgilendirildi.