Sinop Boyabat Belediyesi

Boyabat'ın yeni spor kompleksinde çalışmalar sürüyor

Boyabat Belediyesi tarafından yapılan Yüzme Havuzu Spor Kompleksinde çalışmalar devam ediyor. Son olarak kapalı yarı olimpik yüzme havuzu etrafında çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.
05/08/2020

Boyabat Belediyesi tarafından yapılan Yüzme Havuzu Spor Kompleksinde  çalışmalar devam ediyor. Son olarak kapalı yarı olimpik yüzme havuzu etrafında çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.

Boyabat Belediyesi, Çamlıca Mahallesi'nde yüzme havuzunun bulunduğu alanda, içerisinde tenis kortu, fitness, voleybol, basketbol sahalarından oluşan yeni bir spor kompleksi inşa ediyor. Spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzundan oluşacak olan kompleks de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Boyabat halkına hizmet vermeye başlayacak olan spor salonunda duvar imalat çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri, yüzme havuzu etrafında çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Yüzme havuzunda da bakım ve onarım işlerini tamamlayan Boyabat Belediyesi ekipleri tesisin diğer bölümlerinde de çalışmalarını hızla sürdürüyor.