Sinop Boyabat Belediyesi

BOYABAT’IMIZA YENİ HALISAHA MÜJDESİ

Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız ve Belediyemiz arasında imzalanan protokol kapsamında; Şehrimize yapılacak yeni Halısaha ile ilgili ihale ve yer teslimi gerçekleştirildi.
12/03/2021

Camikebir Mahallesi’nde bulunan 124 ada 25 parsel alan üzerindeki mevcut eski halısahanın yerine inşa edilecek yeni halısaha; 1269 m² büyüklüğünde kapalı saha alanı, 220 kişi kapasiteli tribün, 85.12 m² İdari Bina ve Soyunma Odalarından oluşacak.

BATEM Yapı İnşaat San.Tic.Ltd.Şti tarafından yapılacak projenin 2021 yılı sonuna doğru Boyabat’ımızın hizmetine sunulması planlanıyor.

Hedeflerinin sporda da güçlü Boyabat olduğunu belirten Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “Hemşehrilerimizi ve özellikle de gençlerimizi spora teşvik etmek için yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek yeni halısahamızın ihalesi ve yer teslimini gerçekleştirdik. Çağdaş spor alanlarını Şehrimize kazandırma düşüncesiyle tesisimizi; bu yılsonuna doğru sporseverlerimizle buluşturacağız inşallah. Memleketimiz için çok değerli bu yatırımların mimarı olan Milletvekilimiz Sn.Dr.Nazım Maviş’e teşekkür ediyorum. Boyabat’ımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.