Sinop Boyabat Belediyesi

Boyabat Tarihi (Orta) Çarşı Restorasyonu İçin İmzalar Atıldı

Boyabat Kentsel Tasarım ve Tarihi Kent Dokusunun Sağlıklaştırılması Projesi kapsamında; Tarihi (Orta) Çarşı Restorasyonu Yapım İşi için taraflar arasında imzalar atıldı.
05/10/2020

Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı ile birlikte; Samsun Rölöve ve Anıtlar Müdürü Ali Sarıalioğlu, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun, Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Demircan ve Yüklenici Firma Barboros İnşaat temsilcisi Özkan Şeker'in katılımıyla atılan imzalar sonrası, Başkanımız ve beraberindeki yetkililer açıklamalarda bulundu.

Yapılan açıklamaların tümünü BBTV (Boyabat Belediyesi Televizyonu) YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.