Sinop Boyabat Belediyesi

BOYABAT BELEDİYESİ’NDEN ZEKA GELİŞTİRİCİ AHŞAP AKIL VE STRATEJİ OYUNLARI EL SANATLARI SERGİSİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle; Belediyemizin bu yıl 3.kez düzenlediği Zeka Geliştirici Ahşap Akıl ve Strateji Oyunları El Sanatları Sergisi açıldı.
16/11/2021

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Fuaye Alanında çocuklara yönelik açılan sergi, 21 Kasım Pazar gününe kadar, 09:00-18:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Açılışta düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “Oyun oynamak çocuklarımızın işi. Güçlü nesiller yetiştirmede oyunun ilk ve en önemli adım olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple sergimizin açılışını yine çocuklarımızla birlikte coşkuyla gerçekleştirdik. Kültürüne sahip çıkan onları yaşatan çocuklar yetiştirmek en büyük dileğimiz. Katılan misafirlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Çakıcı sonrasında çocuklarla bir süre ahşap zeka oyunları oynadı.