Sinop Boyabat Belediyesi

BOYABAT BELEDİYESİ’NDEN “ŞEHRİN KALBİ MEYDAN” TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI

Belediyemiz tarafından düzenlenen “Şehrin Kalbi Meydan” temalı ödüllü fotoğraf yarışması başlıyor.
31/05/2022

1 – 21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmanın teması “Şehrin Kalbi Meydan” olacak. Düzenlenen yarışmada fotoğraf tutkunları; yakın zaman önce hizmete açılan Belediyemiz ve Kaymakamlık binasının da içerisinde bulunduğu Kent Meydanımızın en güzel fotoğraflarını çekerek sanatsal maharetlerini gösterecekler.
Katılımcılar yarışma başvurusu ile tüm ayrıntılara Belediyemiz  www.boyabat.bel.tr resmi internet sitesinden ulaşabilirler. Yarışmanın ödülleri ise şu şekilde; “1. seçilen fotoğraf: 3 bin TL, 2. seçilen fotoğraf: 2 bin TL, 3. seçilen fotoğraf: 1000 TL, 4. seçilen mansiyon: 750 TL, 5. seçilen Şehrin Kalbi Meydan Özel Ödülü: 500 TL ve 6. seçilen Jüri Özel Ödülü: 500 TL”