Sinop Boyabat Belediyesi

BOYABAT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA 23 NİSAN HEDİYESİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle; Belediyemiz kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Yetenek Sizsiniz Türkiye finalisti, ünlü sirk sanatçısı cambaz Mithat Bar’ın sunduğu “Yetenek Sirkiniz” gösterisi Abat Şehrin mutlu çocukları için geliyor.
22/04/2022

Jonglör, akrobasi gösterileri, piton yılanı, ateş ile cambaz şovları ve daha bir çok sürpriz; 23 Nisan Cumartesi günü, saat 21:00’da, 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Konferans Salonunda, ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak.