Sinop Boyabat Belediyesi

BOYABAT BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN KORTEJİ

Belediyemiz; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla oluşturduğu kortej ile hemşehrilerimizin ve çocuklarımızın bayramını kutladı.
24/04/2021

Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı, Mustafa Kemal Atatürk temsili canlandırması ile Sanatçı Samet Sünbül ve Çocuk Çizgi Karkterlerin katılımıyla; "Vosvos" araçlarla oluşturulan kortej, Boyabat Belediyesi Yaşayan Kültürel Miras Müzesi önünden başlayarak tüm mahallelere 23 Nisan coşkusunu taşıdı. Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar pencere ve evlerinin balkonundan etkinliği izledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlik izleyenlerden büyük beğeni topladı ve çocukların kalbine dokundu.

Duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Şefik Çakıcı; "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 101. yıldönümünü güzel şenliklerle kutluyoruz. Bugün Samet kardeşimle beraber Vosvoslarla Boyabat'ımızın bütün cadde ve sokaklarını gezmeye gayret edeceğiz. Yeter ki çocuklarımız gülsün, mutlu ve huzurlu olsunlar. Rabbim inşallah birlik ve beraberlik içerisinde nice 101 yıllarda bayramımızı kutlamayı, bayrağımızı devamlı güçlü bir şekilde sallamayı bizlere nasip etsin. Bütün hafta boyunca Ramazan Sokak Gösterileri ve 23 Nisan etkinliklerinde Boyabat'ımıza unutulmaz sevinçler yaşatan Ali Can Taze kardeşim ve Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi (GSA) oyuncularımıza yürekten teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.