Sinop Boyabat Belediyesi

BOYABAT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Belediyemiz; Kent Meydanı Projesi kapsamında inşa edilen yeni hizmet binasına taşındı. Yeni binamız tüm birimlerimizle hazırlanan plan çerçevesinde taşınma işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte, 16 Mayıs Pazartesi günüden itibaren yeni hizmet binasında hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayacak.
15/05/2022

Belediyemiz; Kent Meydanı Projesi kapsamında inşa edilen yeni hizmet binasına taşındı. Yeni binamız; tüm birimlerimizle hazırlanan plan çerçevesinde taşınma işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte, 16 Mayıs Pazartesi günüden itibaren yeni hizmet binasında hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayacak.

İlk göz ağrısı, Boyabat’ımızın yüz akı bir projenin daha hayat bulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; "Öncelikle çok heyecanlı ve mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Çok modern, bütün ihtiyaçlarımıza cevap verecek, modern mimari öğelerini bünyesinde barındıran Belediye binamızı hizmete açıyor olmanın gururu gerçekten tarifsiz bizim için. Pazartesi gününden itibaren yeni yuvamızda bütün birimlerimizle hemşehrilerimize hizmet vermeye başlayacağız inşallah. Bu projemiz aynı zamanda hemşehrilerimize de bir taahhüdümüzdü. Bu sözümüzü de yerine getirmenin huzuru ve gururunu yaşıyoruz. Taşınma sürecinde büyük emeği geçen Başkan Yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize ve Personelimize yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim burada hayırlı ve güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” diye konuştu.