Sinop Boyabat Belediyesi

BOYABAT BELEDİYESİ MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ HİZMETE AÇILDI

Boyabat Belediyesi hayata geçirdiği projelerle kentin çehresini değiştirmeye devam ederken, bir yandan da hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştıracak çözümler üretmeye devam ediyor.
15/11/2021

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla atılan adımlardan biri de Mezarlıklar Müdürlüğünün hizmete girmesi oldu. Hemşehrilerimizin en zor ve kederli günlerinde acılarını bir nebze de olsa hafifletmek için sevdiklerinin vefatı sonrası tüm cenaze işlemleri artık Boyabat Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak sağlanacak.

Boyabat’ımızın herşeyin en iyisi ve en güzelini hakettiğini belirten Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “Şehrimizin vizyonuna değer katacak, çehresini değiştirecek birçok projenin yanı sıra, hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek hizmetleri de hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu bağlamda yeni ve donanımlı yapısıyla, vatandaşlarımızın tüm cenaze işlemlerini tek merkezden rahatlıkla yapabilmelerine imkan sağlayan Mezarlıklar Müdürlüğümüzü hizmete açtık. Boyabat’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Tüm cenazelerin Hacı Ergün Gürbüz Camii’nden kaldırılacağı da belirtildi.