Sinop Boyabat Belediyesi

BOYABAT BELEDİYESİ BOSNA’DA İFTAR VERDİ

Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı ve Belediye Meclis Üyelerimiz; gönül coğrafyamız Bosna Hersek’in Vogošća Kentinde Bosnalı kardeşlerimizle gönül sofrası kurdu.
20/04/2022

Programa Belediye Başkanımız ve Meclis Üyelerimizin yanısıra; Vogošća Şehri Belediye Başkanı ve birçok misafir katıldı.

Bosna Hersek’in bizlere Aliya İzzetbegoviç’in emaneti olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “ Bugün Boyabat Belediyesi olarak Meclis Üyelerimizle birlikte  Vogošća’da Bosnalı kardeşlerimizle gönül soframızı birleştirdik. Abat Şehrimizin ismini, yüreğini sevgisini buraya taşdık. Varolan bağımızı bu gibi faaliyetlerle güçlendirmek bizim için ayrı bir mutluluk. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu organizasyonlarımıza devam etmek istiyoruz. Ben tekrardan hayırlı ramazanlar diliyor, tüm Bosna’ya Boyabatlıların selamını iletiyorum” dedi.