Sinop Boyabat Belediyesi

BELEDİYEMİZ YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Pandemi sebebiyle uzun süredir sosyal aktiviteler ve sporlardan uzak kalan hemşehrilerimizin dolu dolu bir yaz geçirmesi ve geleceğimizin yıldız sporcularını yetiştirmek için düzenlediğimiz yaz spor okullarına kayıtlar başladı.
13/06/2021

Atletizm, Basketbol, Geleneksel Okçuluk, Badminton, Kort Tenisi, Voleybol gibi spor dallarında verilecek eğitimlerin yanısıra Eğitsel Oyunlar ve Gezilerin yer alacağı yaz spor okullarına başvurular 23 Haziran'da sona erecek.

Yaş sınırının olmadığı ve ücretsiz olan kurslarımıza katılmak isteyen sporseverler; Çamlıca Mahallesi'nde yer alan Belediyemiz Spor Kompleksine başvurularını yapabilecekler.