Sinop Boyabat Belediyesi

BELEDİYEMİZ YAZ SPOR OKULU ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Belediyemiz Spor Kompleksi içerisinde yer alan ve Atletizm, Basketbol, Geleneksel Okçuluk, Badminton, Kort Tenisi, Voleybol gibi birçok spor dallarında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulumuzda etkinlikler coşkulu bir şekilde başladı.
07/07/2021

Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı, Belediye Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Ceylan ve Kadir Çeltikçi, Belediye Meclis Üyelerimiz, Ak Parti İlçe Yönetimimiz, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanlarımız ve Teşkilatmız, Kurum Amirlerimiz ve Müdürlerimiz ile sporcularımız ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılışta; çocuklarımız ve gençlerimiz gönüllerince eğlenerek, keyifli vakit geçirdiler.

Açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Sn.Şefik Çakıcı; “Sporla yetişen güçlü nesiller yetiştirmek amacıyla açmış olduğumuz Yaz Spor Okulumuzdayız. Bugün çocuklarımızla çocuk olduk, gençlerimizin enerjisine ayak uydurmaya çalıştık. Bundan sonra da spora verdiğimiz destek ve sporcularımıza verdiğimiz değer artarak devam edecek inşallah.Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.