Sinop Boyabat Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ŞEFİK ÇAKICI KURSİYERLERE BELGELERİNİ TAKDİM ETTİ

Belediyemiz ve AYSEM Mesleki Yeterlilik Belgelendirme ve Sınav Merkezi arasında yapılan protokol ile; geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen ücretsiz mesleki yeterlilik belgesi sınavları sonucunda başarılı olan kursiyerler belgelerini almaya başladı.
17/03/2022

Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı, Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Ceylan ve Kadir Çeltikçi;  Makina Bakım, Kaynakçılık ve İnşaat İşçiliği meslek gruplarında verilen eğitimler ve sınavlar sonucunda belge almaya hak kazanan kursiyerlere, Mesleki Yeterlilik Belgelerini takdim ettiler.

Boyabat’ta istihdamı artıracak nitelikli iş gücünü sağlamanın en büyük önceliklerinden biri olduğunu belirten Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı; “AYSEM ile yaptığımız protokol kapsamında kurslarını başarıyla tamamlayan ustalarımıza belgelerini takdim etmeye başladık. İlk etap kurslarımızla birlikte toplam 102 kişi belgelerini almış oldu. İlerleyen zamanlarda bu rakamı binlere, on binlere ulaştırmayı planlıyoruz. Hangi meslek grubundan olursa olsun mesleğininin önüne iyi kelimesinin eklenmesine uğraşmak çok önemli. İyi teknisyen, iyi kaynakçı gibi. Bu meslek grubunda çalışan arkadaşlarımız bu bağlamda çok şanslılar bence. Süreçte emeği geçen ekibime çok teşekkür ediyor, ustalarımıza iş hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.