Sinop Boyabat Belediyesi

BELEDİYE BAŞKANIMIZ HÜSEYİN COŞAR'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

09/07/2022

Bayramlar; insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturan, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günlerdir.
Değerli hemşehrilerim; Dini bayramlarda sevinmek kadar, sevindirmek de önemlidir. Özellikle, sevindirmenin önem kazandığı ‘Kurban Bayramı’nda, yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim ve kimsesizler ile tedaviye muhtaç durumdaki vatandaşlarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ziyaret edilerek hatırlanması, sevindirilmesi de çok değerlidir.
Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramının, başta Boyabat'ımız olmak üzere ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm hemşerilerimizin bayramlarını yürekten kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.