Sinop Boyabat Belediyesi

BAŞKAN ÇAKICI; “SİNEMA KEYFİNİZ BU HAFTA BİZDEN”

Belediyemiz Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında; Ramazan etkinliklerinin verimli geçmesi ve sinema kültürünün yaygınlaşması amacıyla, Milli ve manevi duyguların işlendiği “Kesişme İyi Ki Varsın Eren” filmi hafta boyunca kamu personeli arkadaşlarımıza ücretsiz olacak.
11/04/2022

Her akşam saat 21:00’da 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Sinema Salonunda gerçekleşecek sinema gösterimi, kurumlar için her gün ayrı ayrı olarak belirlendi. Buna göre;

• 11 Nisan Pazartesi Saat 21:00 İlçe Jandarma Komutanlığı, Askerlik Şubesi ve Adliye personelleri
  • 12 Nisan Salı Saat 21:00 Boyabat Kaymakamlığı personelleri
  • 13 Nisan Çarşamba Saat 21:00 Sağlık Çalışanları
  • 14 Nisan Perşembe Saat 21:00 Boyabat Belediyesi personelleri
  • 15 Nisan Cuma Saat 21:00 Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi personelleri
  • 16 Nisan Cumartesi Saat 21:00 Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri
  • 17 Nisan Pazar Saat 21:00 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Meslek Yüksek Okulu personelleri

Kendi günlerinde “Kesişme İyi Ki Varsın Eren” filmini ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Ayrıca etkinliğin önümüzdeki hafta da öğrenciler için düzenleneceği belirtildi.