Sinop Boyabat Belediyesi

BAHARDA BOYABAT FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

6 Mart-6 Mayıs tarihleri arasında Belediyemizin düzenlediği “Baharda Boyabat” konulu Ödüllü Fotoğraf Yarışmasında jüri tarafından belirlenen fotoğrafların sergilendiği, fotoğraf sergisi açıldı.
08/07/2021

6 Mart-6 Mayıs tarihleri arasında Belediyemizin düzenlediği “Baharda Boyabat” konulu Ödüllü Fotoğraf Yarışması’nda jüri tarafından belirlenen fotoğrafların sergilendiği, fotoğraf sergisi açıldı.

15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Fuaye Alanında açılan ve Kaymakamımız Sayın Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürümüz Ali Asker Bayar, birim amirlerimiz ve kurum müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen sergide ayrıca; fotoğraf yarışmasında derece alan yarışmacılara da ödülleri verildi.

Baharda Boyabat Fotoğraf Sergisi; 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi Fuaye Alanında bir hafta boyunca misafirlerini ağırlayacak.