Sinop Boyabat Belediyesi

“Abad Şehir Boyabat Medya Buluşması” ile Ulusal Medyada Görev Yapan Gazeteciler Boyabat'a Geldi.

Anadolu Yayıncılar Derneği işbirliği ile birçok ulusal ve medya kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, Milletvekilimiz Sayın Dr.Nazım Maviş ile birlikte Boyabat’ımıza gelerek tarihi mekanları ziyaret ettiler.
23/08/2020

Anadolu Yayıncılar Derneği işbirliği ile birçok ulusal medya kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, Milletvekilimiz Sayın Dr.Nazım Maviş ile birlikte Boyabat’ımıza gelerek tarihi mekanlarını ziyaret ettiler.

Belediye Başkanımız Sayın Şefik Çakıcı’nın Beyazıt Camii önünde karşıladığı misafirlerimiz ve aileleri; Tarihi Çarşımızı, Tarihi Camileri ve Kasaplar Çarşımızı gezdi. Boyabat'a özgü atom, sırık kebabı ve tescilli pirinç pilavımızı tadan misafirlerimiz özellikleri ile ilgili de bilgiler aldı.

Misafir gazetecilerimiz ve aileleri Belediyemiz Yaşayan Kültürel Miras Müzesi'ni de ziyaret ettiler. Müze sorumlumuz, Halkbilimci Elçin Yayla ve Mesut Yayla, ziyaretçilerin sorularını yanıtlarken müzede sergilenen eserler hakkında da bilgilendirmelerde bulundular.

Gazetecilerimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; “ Öncelikle gönlümüze, kalbimize, Şehrimize hoş geldiler sefalar getirdiler. Kıymetli gazetecilerimizi ve ailelerini misafir ettiğimiz için çok mutluyuz. Çünkü yazarlarımız bu milletin hisleri, duyguları aslında sözleridir.  O toplumda yaşayan kültürün, sokağın, caddenin sesidir. Bu nedenle başta Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş olmak üzere gelen tüm misafirlerimize ziyaretleri için teşekkür diyorum” şeklinde konuştu.

Misafirlerimizin gün boyu ziyaretlerini ve Boyabat’ımız hakkındaki düşüncelerini dile getirdikleri röportajlarını; BBTV (Boyabat Belediyesi Televizyonu) YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Videoları izlemek için;

www.youtube.com/watch?v=Hkzn6jUVlwM