Ziraat Bankası Binasının Tapusu Alındı

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla, geçtiğimiz Aralık ayında riskli alan ilan edilen bölgedeki Ziraat Bankası Binasının tapusu Belediyemiz tarafından alındı.

1976 yılında yapılan ve 44 yıl Şehrimize hizmet veren Ziraat Bankası binasının tapusu; İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Birim Müdürlerimiz ve Personellerimizin katılımıyla, Ziraat Bankası Boyabat Şube Müdürü Tuncay Yaşar tarafından Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'ya teslim edildi.

Beyazıt (Büyük) Camii alanının açılması ve Tarihi Çarşının ortaya çıkarılmasına büyük katkı sağlayacak bina yıkımının 3 ay içerisinde başlayacağını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Ecdadımıza, Şehrimize ve tarihimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Ziraat Bankası Binasından sonra Riskli alan kabul edilen diğer binaların yıkımı da yılbaşına kadar gerçekleştirilmiş olacak. Bu tarihi güne ulaşmamızda büyük emekleri olan başta Milletvekilimiz Sn.Dr.Nazım Maviş olmak üzere; İl Başkanmız Sn.Uğur Giresun, İl Genel Meclis Üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Birim Müdürlerimiz, Personelimiz ve önceki dönemlerde Boyabat'ımıza hizmet etmiş olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kazanan Boyabat olacak" şeklinde konuştu.