Ekmek Fırınları Dezenfekte Edildi

Koronavirüsle mücadelesini kararlı bir şekilde yürüten Belediyemiz, İlçemizdeki tüm fırınlarda dezenfekte ve sterilizasyon çalışması gerçekleştirdi.

Çevre Temizlik Müdürlüğü bünyesinde yer alan ekiplerimiz; Resmi kurumlar, Camiler ve okullar başta olmak üzere, birçok alanda dezenfekte ve sterilizasyon işlemlerini yerine getirdikten sonra, İlçemiz fırınlarında da çalışmalarını sürdürerek, giriş çıkışlar ve imalathaneleri kapsamlı bir şekilde dezenfekte ettiler.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Aldığımız tedbirlere uyduğumuz kadar güçlüyüz. Bu sebeple ilçemizdeki ekmek fırınlarımızın giriş çıkışları ve imalathanelerinde, titizlikle dezenfekte işlemlerimizi gerçekleştirdik. Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de kararlı mücadelemize devam ediyor, Çevre Temizlik Müdürümüz ve ekiplerimize gayretleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.