75. Yıl Devlet Hastanesi Yönetiminden Şefik Çakıcı'ya Ziyaret

Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Seda Sezen Göktaş ve hastane yönetimi; Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'yı makamında ziyaret ederek, son zamanlarda gündemdeki yerini koruyan 'Corona Virüsü' ile alakalı istişarelerde bulundu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı; "Şükürler olsun ki bu zamana kadar Boyabat’ımızda  hiçbir pozitif sonuca rastlanmamıştır. Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’nın talimatlarıyla tüm sağlık personellerimiz gerekli önlemleri alarak konu ile ilgili ciddi bir hassasiyet göstermektedir. Umreden gelen kardeşlerimiz de hastane personellerimiz tarafından periyodik olarak takip edilmektedir. Biz de Boyabat Belediyesi olarak yaşanan gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Ortaya çıkan asılsız haberler, gerçeği yansıtmamakla birlikte bazı kesimlerce kaos ortamı yaratmak için kasıtlı olarak yapılmaktadır. Gösterdikleri hassasiyet ve hizmetlerinden dolayı başta Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca olmak üzere tüm hastane personelimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.