Sokak hayvanlarına ambulans

Belediyemiz ilçede ki sokak hayvanları için almış olduğu hayvan ambulansını hizmete soktu.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı tarafından, "Sokağın Köpeği Değil, Mahallenin Sakini" sloganıyla sokaklardaki köpeklere sahip çıkacak projenin tanıtımı Nefes Kafe'de yapıldı.

15 Ocak Salı günü Nefe Cafe'de düzenlenen tanıtım törenine; İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ceylan, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Murat Usta, Ak Parti İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, ilçede görev yapan veteriner hekimler ve basın mensupları  katıldı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Sokağın Köpeği Değil, Mahallenin Sakini" sloganıyla sokaklardaki köpeklere sahip çıkarak kayıt altına alacaklarını söyledi.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, sokak hayvanları için Boyabat Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü olarak "Hayvan Ambulansı" aldıklarını belirtip, tüm sokak köpeklerinin sağlık kontrollerinden geçirilip kulak küpesi takılarak 3-4 ay içerisinde ilçede başıboş ve kimliksiz köpek kalmayacağını söyledi.

Başkanımız Çakıcı ayrıca, köpek sahibi olmak isteyenlerin Boyabat Belediyesine müracaat ettiklerinde, istediği, beğendiği bir köpeği, kayıtları yapılarak sahiplenebileceklerini belirtti.

Program Boyabat Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü'ne ait "Hayvan Ambulansı"nın tanıtımı sonrasında toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.