Mobil tuvalet hizmetinizde

Belediyemiz ilçede bir ilki gerçekleştirerek ilçe merkezinde bulunan kapalı pazar yerinde ücretsiz mobil tuvalet uygulaması başlattı.

Vatandaşın tuvalet ihtiyacını giderebilmesi için hayata geçirilen mobil tuvalet aracı pazar esnafı ve pazara giden vatandaşların gündelik hayatlarında kolaylık sağlayacak.

İlçe halk pazarında tuvalet bulunmaması nedeniyle pazarcı esnafı ve pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşlar sıkıntı yaşıyorlar ve çoğu zaman uzaktaki bir cami ve kahvehanenin tuvaletine ulaşmaya çalışıyorlardı.

Vatandaşların bu sorunlarına duyarsız kalmayan belediyemiz, Camikebir ve Çamlıca Mahallesi'nde kurulan semt pazarlarında mobil tuvalet hizmeti başlattı. Son derece hijyenik olan mobil tuvaletler her türlü konfora da sahip. Mobil tuvalet aracında bay ve bayan tuvaleti, bebek bakım odası bulunuyor.