TOKİ Boyabat’a geliyor

Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjdeli haber geldi.

Belediyemiz ilçemizde Toplu Konut Talebinin belirlenmesine yönelik çalışma başlattı.

Boyabat’ın geleceği açısından önemli olan, binlerce aileyi ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi'nin, depreme dayanıklı, düzenli, kaloriferli, araç ve çocuk park alanlarıyla modern yaşam koşullarına uygun gerçekleştirdiği, alt gelir grubu ve sosyal konutlar için düğmeye basıldı.

TOKİ'nin Boyabat'a gelmesinin kaçınılmaz olduğunu belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "İlçemiz TOKİ ile ilgili acı bir deneyime sahip. Bu durumdan ders alarak gerekli fizibilite çalışmasını yaptık. Vatandaşımızın gereksinimleri ve devletimizin belirlemiş olduğu kriterler çerçevesinde Boyabat'a TOKİ'yi getirmek için görüşmelerimiz sürüyor. İnşaallah hayırlısı olacağı kanaatindeyiz." dedi.

Belediye Başkanımız Çakıcı, Esentepe Mahallesi Anadolu Öğretmen Lisesi arkasında, hazineye ait arazi üzerine yapılması düşünülen TOKİ evlerinin Boyabat'lı için kaçınılmaz bir fırsat olduğunu belirtti.