29 Ekim mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşerilerim, Bugün kuruluşunun 95. Yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyet, şanlı tarihimizdeki yeniden dirilişin ve şahlanışın adıdır. Milletimizin iman gücü ile şanlı bir destan yazdığı bağımsızlık ve özgürlük zaferidir. Milletimizin birlik ve bütünlüğü karşısında hiçbir hain emel dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyetimize zarar veremeyecek, Türk Milleti’nin güçlü iradesi karşısında tutunamayacaktır. Milli iradenin ve demokrasinin en büyük teminatı olan, Cumhuriyetimizi kuran Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını; saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sağlık ve huzur dolu günler diliyorum.” dedi.