Boyabat yağlı pehlivan güreşleri 21 Ekim Pazar günü

Boyabat panayırı ile özdeşleşen ve yarın yapılacak olan "Boyabat Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri"ne 40 başpehlivan katılım sağlayacak.

Boyabat stadında er meydanında gerçekleştirilecek müsabakalarda güreşçiler, başpehlivanlık için ter dökecek.

21 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek güreşler, saat 09:00'da yürüyüşle başlayacak. Beyazıt(Büyük) Camii önünde başlayacak yürüyüş şehir stadında son bulacak.

Konuyla ilgili olarak basın büromuza açıklamada bulunan Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, çekişmeli müsabakalara sahne olacak Boyabat güreşlerinde katılım yüksek olmasını beklediklerini ifade etti.

Başkan Çakıcı, gurbette yaşayan hemşerilerimize de müsabakaların Rumeli TV'den canlı yayınlanacağını belirterek kaçırmamaları tavsiyesinde bulundu.