30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, 30 Ağustos Zaferi’nin 96’ncı yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, mesajını şu şekilde sürdürdü: “Tarihi zaferlerle dolu olan Türk milletinin Anadolu’yu fethi 1071 yılında Malazgirt’te başlamıştır. Ecdadın tarih yazdığı o günden bu güne bu aziz millet sayısız zaferler kazanmış, tarihe ismini altın harflerle yazdırmıştır. Bu zaferler zincirinin son halkası destanla yazılmış 30 Ağustos zaferidir. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zaferin yıl dönümünü kutlamanın millet olarak onur ve gururunu yaşıyoruz. Bu vesileyle; "Aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyorum. Bizlere bu zaferi armağan eden Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ordumuzun tüm mensuplarını rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor; şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum." dedi.