Bayrak 57,5 metreye dikildi

Belediyemiz Erenlik Parkı Seyir Kulesi 57,5 metreye yükseldi.

Belediyemiz tarafından yapımı süren Erenlik Parkı seyir kulesine, çelik konstrüksiyon montajının bittiğinin göstergesi olarak Türk bayrağı dikildi.

Boyabat'ta Nisan  ayında temeli atılan, Erenlik Parkı Seyir Kulesinde çalışmalar sürüyor.

Yapım çalışmaları devam eden seyir kulesinde, seyir gözlem merkezi ve kafeteryanın olduğu bölümlerde çalışmalara başlandı. Yapımı süren kulenin çatısına ulaşıldığında işçiler Türk bayrağı dikerek, inşaat sahibinden hediye alma anlamına gelen geleneği sürdürdüler.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı'nın talimatıyla seyir kulesinin kaba inşaatının tamamlanmasından dolayı, hayırlı olması temennileriyle kurban kesilerek, inşaatta çalışan işçilere ikramda bulunuldu.

Seyir Kulesinin tepe noktasına Türk bayrağı dikilmesinin gelenek olduğunu, bunu gören inşaat sahibinin de inşaat çalışanlarını ödüllendirdiğini söyleyen Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, "Biz Boyabat'ın kiracısı değil, ev sahibiyiz. İnşaatta çalışan kardeşlerimiz nasıl yükümlülüklerini yerine getiriyorsa, biz de ev sahibi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik. Boyabat Belediyesi Seyir Kulesi inşaatımız hızla devam ediyor. Şu anda kulenin en üst noktasında, seyir gözlem yeri ve kafeteryanın yapımına başlandı. Ustalarımız bize bu anı göstermek adına kulenin zirvesine Türk bayrağını dikti. Biz de Rabbimize şükür, ustalarımıza gayretli çalışmaları karşısında teşekkür mahiyetinde kurban keserek ikramda bulunduk. İnşallah seyir kulemiz en kısa sürede kazasız bir şekilde tamamlanır" diye konuştu.