Boyabat'ta 15 Temmuz Programı belli oldu

Boyabat'ta, 15 Temmuz darbe girişiminin 2'inci yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Boybaat Kaymakamlığı tarafından düzenlenen '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' etkinlikleri 16 Temmuz'a kadar devam edecek.

Programda, sinema gösterimleri, konser, konferans ve yürüyüş yer alacak. 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece yarısı 00.13'te ise tüm camilerde sala okunacak.

PAZAR GÜNÜ YÜRÜYÜŞ YAPILACAK

Pazar günü saat 21.00'de Beyazıt Cami önünden Boyabat Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi önüne yürüyüş gerçekleştirilecek. Kültür Merkezi önünde etkinlikler düzenlenecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayacak olan etkinlik programında; Kur'an-ı Kerim tilaveti, protokol konuşmaları, slayt, video ve sinevizyon gösterileri yer alacak. Program Sabah Namazı' nın kılınmasının ardından çorba ikramı ile son bulacak.